LiAs LazeCare

Laser Ontharen In Cuijk – Goedkoop En Effectief - LiAs LazeCare

Laser Ontharen hoeft niet duur te zijn! Wil jij goedkoop en effectief laser ontharen in Cuijk? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wil je ook nooit meer scheren, epileren of harsen? Lias LazeCare biedt nu de beste uitkomst met de Diode ICE Laser PLATINA! Goedkoop en effectief laser ontharen in Cuijk. 

Lias Lazecare is gespecialiseerd in de nieuwste technologie op het gebied van laserontharing. Professionaliteit en een klantvriendelijke service is voor Lias Lazecare erg belangrijk. 

Bij mannen is het bekend en vrij standaard, maar ook vrouwen hebben er last van; gezichtsbeharing. Wist je dat hier erg gemakkelijk iets aan gedaan kan worden?

Het bleken van tanden op deze manier is volkomen veilig en zonder bijwerkingen en kan op elk moment worden herhaald.

Het begint veel vrouwen na verloop van tijd echt tegen te staan. Telkens weer waxen, scheren of epileren om de ongewenste haargroei te verwijderen. Steeds weer hoop je er het beste maar van, vaak kom je van een koude kermis thuis. Wij van Lias Lazecare kunnen je voor eens en voor altijd helpen dit probleem op te lossen. Kies je voor ons, dan kies je meteen voor de meest veilige wijze van laser ontharen. Bovendien wordt de huid niet beschadigd en heeft onze manier van werken al snel het gewenste effect. Bijkomend voordeel is dat wij bewijzen dat laser ontharen helemaal niet duur hoeft te zijn. 

 

En dus doen wij het anders. Wij maken gebruik van de methode die we de Diode ICE Laser Platina noemen. Het is in onze ogen meteen de beste methode om haartjes permanent te verwijderen. Het is een zeer effectieve manier van ontharen en bovendien een manier die niet heel kostbaar is. De methode maakt alleen het eiwit in haarzakjes stuk, waardoor de haartjes afsterven. De huid raakt op deze manier niet beschadigd en zie je al na een aantal sessies het altijd prachtige resultaat. De methode geldt bovendien als pijnloos, als gemakkelijk en als een manier die zorgt voor een blijvend mooi resultaat.

Voordelen van deze manier van laser ontharen al lang niet meer op de vingers van één hand te tellen

Ondertussen zijn de voordelen van deze manier van ontharen al lang niet meer op de vingers van één hand te tellen. Zo voorkom je op deze wijze dat je nog te maken krijgt met die vervelende stoppels of de al even beruchte ingegroeide haren. Ook de typische scheerbultjes zie je niet meer op je huid en je bespaart ook nog eens geld. Natuurlijk kost een laserbehandeling geld. Reken maar eens uit hoeveel geld je echter bespaart op scheermesjes en aanverwante producten die je anders zou gebruiken. 

Zo goed als pijnloos

Het mooie aan laser ontharen zoals wij dat doen is zeker ook dat het zo goed als pijnloos is. De manier van werken laat zich verder omschrijven als snel en effectief. Nog een voordeel is zeker dat laser ontharen op de wijze waarop wij dat doen geschikt is voor elk huid- en haartype. Zelfs een gevoelige huid is geen probleem als de Diode ICE Laser Platina toegepast wordt. Wij behandelen bovendien heel het jaar door en we durven best te zeggen dat we gebruik maken van de meest veilige techniek die er is. 

Beduidend minder last van huidirritatie

Vrouwen die al gebruik maakten van onze diensten zijn duidelijk. Ze ondervinden door onze manier van laser ontharen beduidend minder last van irritaties aan de huid. Je kunt bovendien laser ontharen precies op die gebieden waar jij dat wenst. Geef aan waar d de ongewenste haargroei zich met name bevindt en de haartjes kunnen heel precies worden verwijderd. Zo kunnen we echt maatwerk bieden.

Specialist in laser ontharen en uitermate klantvriendelijk

In vergelijking met andere manieren van laser ontharen, sorteert onze werkwijze al snel zichtbaar effect. Al na een aantal sessies zie je het resultaat, het blijvende resultaat. Door onze werkwijze en onze zeer klantgerichte benadering durven we ons zelf best specialist in de nieuwste technologie op het gebied van laser ontharen te noemen. We werken zeer professioneel en willen dat iedere klant zich bij ons op het gemak voelt. We staan nadrukkelijk voor een persoonlijke benadering. AdresDe Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk
KvKAPK
Velgen
Telefoonnummer06-11407957
SpecialisatiesLaser ontharen
Tanden bleken
OpeningstijdenMaandag: 09:00 t/m 17:00
Maandag: 09:00 t/m 17:00
Dinsdag: 09:00 t/m 17:00
Woensdag: 09:00 t/m 17:00
Donderdag: 09:00 t/m 17:00
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

LiAs LazeCare Sterke punten

  • Zeer mooie salon
  • Vriendelijke Fanny
  • 5 dagen per week open
  • Ook 's avonds beschikbaar

LiAs LazeCare Zwakke punten

  • Geen zwakke punten

LiAs LazeCare Reviews

Bezoek LiAs LazeCare

Schrijf je eigen review